Gastlanden voor het EK 2032 zijn Italië en Turkije

Italië en Turkije zijn gastland voor het EK 2032. Op 10 oktober 2023 heeft de UEFA hun voorkeur voor deze landen bekend gemaakt.

Het mag geen verrassing heten dat Italië en Turkije gezamenlijk het Europees Kampioenschap 2032 mogen organiseren, aangezien zij de enige landen waren die interesse hadden in de organisatie van dit toernooi.

De UEFA had dus weinig keus, maar heeft de gastlanden wel in een officiële ceremonie in Nyon, Zwitserland, aangekondigd. Ook het gastland voor het EK 2028 werd bevestigd.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-10-2023 12:15 | Bijgewerkt op: 10-10-2023 | Door: Patrick de Graaf


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Italië en Turkije zijn gastland voor het EK 2032. De UEFA heeft EURO 2032 toegewezen aan Italië en Turkije.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.